Sådan indretter du dit nye hjem

BOLIGINDRETNING: Den nybyggede bolig er smuk, stilfuld og et tomt lærred. Hør hvordan du indretter med stil, hygge og personlighed.

Ens drømme er, at bo som i katalogerne og udstillingshusene. Det er bare ikke realistisk, når livet skal leves med legetøj, vasketøj, dyr og børn. Det betyder dog ikke, at du ikke kan bo lækkert.

Det nybyggede hus er et tomt lærred, du skal dekorere, hvilket for mange kan være en udfordring.

Kasserer du alle møbler, billeder og nips fra det gamle hus, ender du med en upersonlig bolig. Det mener indretningsekspert Paw Kirkegaard Christensen fra ILVA.

I denne episode om boligindretning øser eksperten ud af hans tips.

Paw mener, at du sagtens (med omtanke og gode idéer) kan genbruge de gamle møbler og give dem nyt liv. Nye puder, et lækkert tæppe til under spisebordet, lamper og en ny fed vitrine, kan puste nyt liv i tingene.

Alene en ny placering af gamle møbler i forhold til i din gamle bolig kan give en afgørende forskel. Det kan være, at en skænk flytter fra stuen til køkken/alrum eller til gang.

Hør i denne episode:

  • Hvordan du giver dit nye hjem personlighed
  • Hvordan du afgør, om gamle møbler kan genbruges
  • Hvad skal du tænke over, når du indretter
  • Hvordan køber du "de rigtige" nye ting
  • Bunkevis af tips til boligindretning af et nybygget hus

EPISODESPONSOR: ILVA

Følg linket her og få mere inspiration til boligindretningen og find en rabatkode med 20 procent til ILVA.

Du kan tilmelde dig her, hvis du vil have en mail, når der frigives nye episoder af Nybyggerpodcasten. Det er gratis.

Podcast om boligindretning hoa ILVA
Podcasten er optaget i ILVAs bolighus Skejby. Til højre i billedet ses boligstylist Paw Kirkegaard Christensen og overfor ham sidder John G. Pedersen (Foto: Nybyggerpodcasten)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram