Holder budgettet på dit nye hus?

Du risikerer hurtigt uforudsete udgifter, når du bygger nyt hus. Hvordan sikrer du, at budgettet holder og hvordan får du en god økonomi, når nøglerne er overdraget?

Byggeriet af dit drømmehus er i gang. Men undervejs i byggeprocessen er det let at lade sig friste af ændringer og tilføjelser, hvilket kan være drømmekøkkenet eller badeværelset der er dyrere end planlagt.

Eller du finder ud af, at du gerne vil have flere spots end først antaget - ja, scenarierne er mange.

Ligesom der også kan komme grimme økonomiske overraskelser, som du ikke kan slippe udenom.

I øjeblikket stiger priserne på byggematerialer, hvilket kan give prisstigninger på noget, hvor du ellers troede du kendte udgiften.

Men hvad gør du, når budgettet pludselig skrider? Lyt med i denne episode af Nybyggerpodcasten.

Vi sætter også fokus på, hvordan du får en god hverdagsøkonomi, efter I har fået nøglerne til drømmeboligen overdraget fra byggefirmaet.

Denne episode er fyldt med gode råd om økonomi til nybyggere, som er gået i jorden.

Hvis du endnu ikke er gået i jorden og byggeprojektet fortsat er på papiret, så har vi også lavet en episode, hvor vi ser på økonomien inden byggeriet går i gang. Den episode kan du høre her.

I denne her episode går vi tættere på:

  • Hvordan får du en god økonomi i dagligdagen?
  • Hvordan håndterer du uforudsete udgifter?
  • Hvordan vælger du det rigtige realkreditlån?
  • Vurderingen af huset
  • Bankgaranti til byggefirmaet
  • Hvad hvis budgettet ikke holder?

EPISODESPONSOR: Sparekassen Sjælland-Fyn

Du kan tilmelde dig her, hvis du vil have en mail, når der frigives nye episoder af Nybyggerpodcasten. Det er gratis. Ligesom du også altid kan abonnére på Nybyggerpodcasten i din favoritpodcastplayer.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram